top of page

CATERING

Wij verzorgen catering op elk gewenst niveau

Wij verzorgen catering op elk gewenst niveau. 

Van een weiland tot fabriekshal, van duizend bitterballen tot chique viergangendiner. Wij maken graag een offerte op maat voor uw partij of evenement. Een locatie waar wij veelvuldig sportieve evenementen mogen verzorgen is het Olympisch Stadion Amsterdam, waar wij tevens preferred supplier zijn voor alle vipcatering. Natuurlijk komen wij ook graag bij uw thuis of op kantoor. Wij denken ook graag mee met de overige zaken voor uw evenement, zoals bijvoorbeeld een tent, audiovisueel, entertainment en decoratie etc.

Onder de meest uitdagende omstandigheden onze gasten tevreden naar huis laten gaan, daar draait het om!

HOSPITALITY

Hospitality tijdens uw evenement of ontvangst

Wij werken al jaren samen met een vast team van ervaren en representatieve hosts/hostesses die de ontvangst van uw gasten stijlvol kunnen begeleiden.

Of het nu gaat om de begeleiding op de luchthaven Schiphol of tijdens een groot evenement, de registratie van uw gasten op een beurs, door hun ruime ervaring zijn de hosts/hostesses gewend om uw gasten op een zelfstandige en professionele manier te begeleiden. Dit kan op elke gewenste locatie in het binnen- of buitenland.

U bent er dan ook van verzekerd dat wij uw gasten een warm welkom geven.

SUPPORT

Jezelf verhuren als partymanager was de start van B&D

De afgelopen jaren hebben wij ruime kennis en ervaring opgedaan bij verscheidene, gerenommeerde cateraars en evenementenbureaus.

Sinds de start van B&D Catering Hospitality and Support zijn wij werkzaam als party/hospitalitymanagers voor verschillende toonaangevende cateraars en evenementenbureaus. Deze evenementen vinden onder andere plaats in het Olympisch Stadion, Johan Cruyff ArenA, Ziggodome en Ahoy Rotterdam. Naast deze onderscheidende locaties kan B&D ook goed uit de voeten bij jou bedrijf- of privé locatie.  

Door de jaren heen hebben wij een vast, dynamische en professioneel team die van elke partij weer een succes weten te maken.

Gasten op de juiste manier benaderen en te anticiperen op hun wensen. Dit is een cruciaal uitgangspunt om elk event succesvol te laten verlopen.

bottom of page