Over B&D

Mijn naam is Bas Custers, samen met Dennis Droog ben ik eigenaar van B&D Catering Hospitality Support.

Na een zeer leuke tijd op de Hotelschool in Zwolle mocht ik in 1996 stage lopen in de Amsterdam ArenA bij de cateraar. Ruim voor de opening ben ik hier begonnen en heb veel mee mogen maken tijdens deze opstart. Prachtige partijen waar kosten nog moeite zijn gespaard. Na deze stage ben ik werkzaam gebleven als partymanager en uiteindelijk was ik operationeel eindverantwoordelijke. Al met al een zeer mooie en leerzame tijd. In 2001 hebben wij de sprong in het diepe gemaakt en ben ik met Dennis, een toenmalige collega uit de ArenA, B&D PartySupport begonnen. Onze eerste opzet was het ondersteunen in de vorm van partymanager, gastheer, host, etc. Al snel kwam de vraag of wij ook catering konden verzorgen. Door onze ervaring, welke wij hebben opgedaan, zijn wij hier in verder gegaan. De afgelopen 9 jaren zijn dan ook voorbij gevlogen en wij hebben zeer uiteenlopende werkzaamheden verricht voor een legio aan zeer mooie opdrachtgevers.

Mijn naam is Dennis Droog, samen met Bas Custers ben ik eigenaar van B&D Catering Hospitality Support.

Na een opleiding in de detailhandel te hebben gevolgd, ben ik uiteindelijk van 1996 tot en met 2001 werkzaam geweest in de Amsterdam ArenA en zo in de horeca beland. Op verschillende afdelingen binnen de horeca heb ik veel ervaringen op mogen doen en een goede leerschool genoten. Na in 2000 de werkvoorbereiding voor het EK te hebben gedaan, ben ik de salesafdeling gaan versterken. In 2001 heb ik besloten om een andere weg in te gaan. Samen, met mijn compagnon Bas Custers, zijn wij B&D PartySupport gestart. Als ondersteuner voor verschillende cateraars en evenementenbureaus zijn wij begonnen om het bedrijf op te bouwen naar zijn huidige status. Voor ons een leuke en vooral leerzame tijd waarin wij hebben mogen meewerken op grote producties en bij de meest exclusieve opdrachten.

Wij hopen u in de toekomst van dienst te mogen zijn en samen met u voor uw klanten, medewerkers, vrienden of familie een leuke partij te organiseren of ondersteunen.
 

sitemap B&D Catering Hospitality Support

kernwoorden

catering
hospitality
support
Utrecht
Amsterdam
Aalsmeer
Amstelveen
Ronde Venen
Vinkeveen
Organisatie
Landelijk
Sail 2010
Events
BBQ
Olympisch Stadion
Amsterdam Arena
Event Station
WK 2018
Culinaire Venen 2010
Mijdrecht
Vinkeveen
Wilnis
Miljonairs Fair
Pootentieel
ABN AMRO
Jewel Cruises
Catering Mijdrecht
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen